Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul PSD de la Radio se dă tehnocrat

tehnocrat

Panica pare să se fi instalat câteva zile în gruparea pro-Ponta de la Radio România după dezvăluirile legate de modul discreționar și netransparent în care Ovidiu Miculescu conduce Societatea Română de Radiodifuziune (SRR). Pus la conducerea SRR prin lobby-ul fostului premier Victor Ponta, Miculescu încearcă acum să se prezinte drept un tehnocrat impartial care n-a auzit în viața lui de Victor Ponta.

Vezi și: EXCLUSIV Primul sondaj despre partidul Iohannis-Cioloș / Surpriza lui Băsescu / Dezastru la UNPR

Potrivit unor ruse din SRR, Miculescu a dat ordin apropiaților săi să îl prezinte în public și în mediul online drept apolitic, technocrat, venit din mediul profesional, fără nicio legătură cu Victor Ponta.

Relația dintre Ovidiu Miculescu și Victor Ponta este însă una de notorietate având în vedere că Miculescu i-a fost acestuia consilier în 2009, după mulți ani de zile în care amândoi au făcut parte din conducerea fundației Secolul XXI, o celebră fundație sub controlul lui Adrian Năstase și a altor persoane din garda veche a PSD.

Încercarea lui Miculescu de a se prezenta drept tehnocrat vine după o serie de dezvăluiri legate de modul cum acesta a condus SRR. Surse de la vârful instituției și-au declarat nemulțumirea în legătură cu modul netransparent în care acesta gestionează activitatea, doar împreună cu un grup restrâns din care fac parte persoane foarte apropiate.

Pe de altă parte, sursele relatează că doar pierderea alegerilor de către Victor Ponta a dat peste cap planul lui Miculescu de a folosi circa 1,5 milioane de euro din banii SRR pentru a face noi achiziții tehnice.

Speriat de nemulțumirea în creștere, Miculescu a decis rapid mărirea primelor către angajații SRR.

Direcția Națională Anticorupție ar putea cere în perioada următoare mai multe date și informații în legătură cu lucrurile petrecute la SRR în mandatul lui Ovidiu Miculescu.

Vezi și. Șeful CNADNR, demis. Cine îi ia locul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.