Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Onțanu anunță că va fi reales. Înțelegere de non-combat UNPR-PNL/ surse

vadim_ontanu

Apropierea alegerilor face să avem combinații din ce în ce mai suspecte și mai scandaloase. Surse politice susțin că primarul Sectorului 2 se laudă prin lumea politică de o înțelegere pe care ar fi parafat-o deja cu liderii noului PNL.

Înțelegerea ar fi una extrem de simplă și de avantajoasă pentru el. PNL va pune un candidat la impresia artistică și nu va fi deranjat și el ar fi reales în funcție pentru a VI-a oară fără probleme în funcția de primar al Sectorului 2. La schimb va fi viceprimarul și câteva acorduri "secrete" (n.a. nu doar vorbe) cu unii "de la PNL care contează", ar fi relatat primarul unor apropiați politici.

În context domnia sa ar fi admis faptul că PNL-ul e singurul care ar putea să îi pună probleme deoarece PSD nu va avea cel mai probabil candidat în Sectorul 2.

La precedentele alegeri locale liberalii au candidat alături de PSD în USL pe liste comune în marile municipii și sectoarele Capitalei. În cadrul unei înțelegeri atunci PNL l-a exclus pe actualul deputat Dan Cristian Popescu din partid tocmai pentru a facilita realegerea lui Neculai Onțanu. Pe același tipic și fostul PDL a mers atunci pe mâna unui traseist (acum este în PMP) și realegerea actualului primar a fost o formalitate.

Neculai Onțanu este în prezent secretarul general al UNPR, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.