Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ons Jabeur prevestește un 2023 'special': 'Fac tot posibilul pentru a câștiga un Grand Slam'

Facebook Ons Jabeur
Ons Jabeur

Ons Jabeur a ratat două ocazii de a deveni prima jucătoare arabă care să cucerească un titlu de Grand Slam la simplu în acest an, dar tunisianca a declarat sâmbătă că anul 2023 poate fi special pentru ea, care i-ar putea aduce împlinirea visului.

Jabeur, ale cărei abilități și personalitate i-au adus fani în întreaga lume în 2022, a fost învinsă de Elena Rybakina în finala de la Wimbledon, înainte de o altă înfrângere dureroasă în fața lui Iga Swiatek, lidera mondială, în finala de la US Open, potrivit Mediafax.

"Eram pregătită să o câștig anul acesta. Dar nu s-a întâmplat și nu s-a întâmplat cu un motiv. Mă bucur că am avut experiența a două finale într-un Grand Slam", a declarat Jabeur, numărul doi mondial, înaintea debutului de sezon la Adelaide, citată de Reuters.

"Am muncit foarte mult pentru a îmbunătăți multe lucruri în timpul pre-sezonului. Sunt mai conștientă de jocul meu. Sunt mai conștientă de corpul meu. Este un lucru grozav. Simt că acest an va fi foarte special pentru mine", a spus ea.

"Am muncit din greu în timpul antrenamentelor și lovesc bine mingea. Ceea ce trebuie făcut este să joc meciuri bune și să fac tot ce am făcut la antrenament și să urmez asta.

"Fac tot posibilul pentru a câștiga un Grand Slam, iar pentru mine, voi face tot ce pot pentru asta. Anul acesta, 2023, este vorba doar de a fi liberă și de a-mi face jocul pe teren."

Dar Jabeur se așteaptă să fie testată de rivalele sale, după un sezon feminin mai competitiv ca niciodată, în care Swiatek a cucerit opt titluri și fostul număr unu mondial Ashleigh Barty s-a retras în luna martie, nu la mult timp după ce australianca a câștigat turneul major de deschidere a sezonului.

"Îmi place ideea de a nu ști cine va câștiga", a spus Jabeur. "Când joci împotriva unui jucător din top 10, este întotdeauna greu de învins. Întotdeauna încercăm să ne menținem la acel nivel.

"Cu rezultatele sale, Iga ne-a dat multă încredere să mergem după ea și asta e competitiv, ceea ce e bine pentru că Ash făcea asta, acum Iga face același lucru".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.