Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opera din Los Angeles îi invită pe angajaţi să depună mărturie împotriva lui Placido Domingo în dosarul deschis tenorului

Placido Domingo

Angajaţii Operei din Los Angeles, condusă din 2003 de Placido Domingo, au primit o invitaţie pentru a-şi împărtăşi experienţele, în cazul în care doresc, legate de comportamentul tenorului spaniol în cadrul anchetei interne în curs privind acuzaţiile de abuz sexual lansate împotriva sa, informează marţi ziarul Los Angeles Times citat de EFE, potrivit Agerpres.

Potrivit ziarului, avocata Debra Wong Yang, care conduce investigaţia desfăşurată de instituţie, a trimis mesaje online angajaţilor pentru a-i invita să se întâlnească cu ea.

Citește și: Semnal de alarmă cu privire la Ordonanța de Urgență a Guvernului! Cui i se blochează participarea la alegerile prezidențiale

EFE a intrat în contact cu Opera din Los Angeles, care a trimis cererea echipei conduse de Wong Yang şi care nu a dorit să dezvăluie progresele realizate până în acest moment de anchetă.

La rândul lor, reprezentanţii legali ai lui Placido Domingo au reiterat afirmaţiile făcute în urmă cu două săptămâni când au apărut noi acuzaţii de abuz sexual împotriva sa, asigurând că este vorba de o campanie de denigrare la adresa tenorului spaniol "nu doar imprecisă, ci şi contrară eticii".

Citește și: Cristian Tudor Popescu și-a ieșit din minți! ‘Un carnaval macabru. Pe vremea lui Ceaușescu se făcea lucrul ăsta frecvent’

"Noile acuzaţii sunt inconsistente şi, ca în cazul primei relatări, sunt pur şi simplu incorecte din multe puncte de vedere", declarase la acea dată purtătoarea de cuvânt a artistului, Nancy Seltzer, fără alte comentarii.

Sâmbăta trecută Opera din Los Angeles a inaugurat noul sezon cu spectacolul 'La Boheme', de Giacomo Puccini, în care nu au avut loc referiri explicite la Placido Domingo şi nici nu au fost organizate proteste.

Viitoarea prezenţă a tenorului este la 25 septembrie la Opera Metropolitană din New York, care aşteaptă rezultatele anchetei privind comportamentul lui Domingo pentru a putea lua o decizie privind includerea sa în programul noului sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.