Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune anti-tero la Mecca: Au fost uciși 4 teroriști / VIDEO

Forţele de securitate saudite au întreprins joi o operaţiune la Mecca împotriva unor presupuşi combatanţi ai Statului Islamic (SI), a anunţat canalul de televiziune Ekhbariya, citat de Reuters.

''Autorităţile din domeniul securităţii au înregistrat succese în operaţiunea lor împotriva unor partizani ai Daesh care se ascundeau într-o zonă de agrement în Mecca'', a afirmat postul de televiziune, folosind acronimul arab pentru Statul Islamic.

Citește și: La Turceni se întâmplă toate: Trei elevi s-au filmat în timp ce făceau orgii sexuale

Televiziunea nu a oferit detalii, dar cotidianul al-Okaz a relatat că forţele de securitate au încercuit un grup de bărbaţi în zona Wadi Noman, la sud de oraş, şi că patru indivizi care erau daţi în urmărire au fost ucişi în confruntări.

În cadrul unei operaţiuni anterioare de două zile, care s-a încheiat duminică, doi suspecţi ai Statului Islamic au fost ucişi şi un al treilea a fost rănit în provincia Bisha (sud-vest).

Citește și: Cum ar arăta Pământul dacă toată gheața s-ar topi / VIDEO

Arabia Saudită, cel mai mare exportator de petrol din lume, a fost ţinta unui val de atacuri sângeroase întreprinse împotriva forţelor de securitate sau a minorităţii şiite musulmane începând de anul trecut. Filiale locale ale Statului Islamic au revendicat multe dintre ele, scrie agerpres.ro.

Statul Islamic îi consideră eretici pe şiiţi şi se opune totodată în mod vehement liderilor musulmani sunniţi ai bogatei monarhii din Golf, despre care cred că au trădat islamul pentru că au relaţii strânse cu Occidentul.

Citește și: A fost filmat orgasmul unei femei de la început până la sfârșit / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.