Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opera Națională din Iaşi deschide stagiunea de vară cu spectacole în aer liber

romaniatv.net
opera nationala

De dor să danseze, să cânte şi să te încânte, artiştii Operei Naţionale din Iaşi au schimbat impresionanta sală a Teatrului Naţional cu parcul de lângă şi au deschis stagiunea de vară.

În fiecare weekend spectatorii se vor putea bucura de spectacole artiştilor ieşeni, dar respectând regulile de distanţare socială. Anca Andronache, una dintre balerinele de laşi îţi spune şi cum au trecut prin perioada asta şi cum e să urce pe o scenă în aer liber, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Alertă la TAROM! Un angajat, confirmat cu coronavirus! S-a infectat pe litoralul românesc

„Lunile acestea în casă au fost destul de dificile, destul de greu să te menţii în formă într-un spaţiu restrâns,în spaţiul propriei case, dar revenirea este atât de minunată şi e primul nostru spectacol în aer liber”, a spus balerina Anca Andronache.

„În sala de spectacol este o emoţie cu totul aparte, dar scena în sine are o energie bună şi chiar dacă e în interior şi chiar dacă e în exterior şi mesajul bun şi frumos al muzicii poate fi transmis de pe orice scenă”, a explicat tenorul Andrei Fermeșanu.

Citește și: Medicul Monica Pop a explodat în privința Legii carantinării: ‘Internarea obligatorie e o jignire pentru români. Nimeni nu are curajul să explice de ce doar noi de pe tot Pământul!’

„Eu cel puţin trăiesc o mare bucurie pentru că sincer, la un moment dat trăiam cu senzaţia că nu o să mai vină odată momentul să ne întâlnim cu publicul şi mă bucur foarte mult că putem în felul acesta, o perioadă să facem ce ne place cel mai mult”, a explicat tenorul Florin Guzgă.

„Pe toată perioada verii vom oferi spectacole în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică unui public de data asta restrâns faţă de capacitatea sălii de spectacol”, a spus managerul Operei Naţionale Române Iaşi, Beatrice Rancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.