Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operatiune de amploare in Giurgiu: Peste 140 de poliţişti, comisari de mediu şi jandarmi verifică mai multe societăţi de valorificare a materialelor reciclabile

112 politia politie

Peste 140 de poliţişti, comisari de mediu şi jandarmi din Giurgiu verifică, miercuri dimineaţă, mai multe societăţi cu puncte de lucru în oraşul Bolintin Vale şi comunele limitrofe, care au ca obiect de activitate colectarea şi valorificarea materialelor reciclabile.

Acţiunea se desfăşoară în scopul prevenirii ilegalităţilor care se comit în domeniul protecţiei mediului înconjurător şi pentru combaterea evaziunii fiscale, se arată într-un comunicat de presă remis de IGPR, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Decizie CRUCIALĂ la Curtea Constituțională: război total între PSD și PNL, pe data alegerilor locale

La verificări participă 70 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu şi 44 de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, care sunt sprijiniţi de 32 de jandarmi ai Grupării Mobile Ploieşti şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Giurgiu.

Firmele în cauză au ca obiect de activitate colectarea şi valorificarea materialelor reciclabile (deşeuri metalice, peturi şi sticlă) dezmembrări auto, service auto şi vulcanizare.

"Prin această acţiune se urmăreşte stabilirea trasabilităţii deşeurilor reciclabile, existenţa documentelor de provenienţă şi de livrare a materialelor reciclabile, precum şi a sumelor de bani folosite în circuitul comercial", se arată în comunicatul IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.