Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Substanțe TOXICE folosite în domeniul medical - Mascații au descins în 19 locații din PATRU județe

mascati

Operațiune de amploare a poliției. Nu mai puțin de 19 percheziții au loc, la această oră, în patru județe. Se fac cercetări într-un dosar privind folosirea de substanțe toxice în domeniul medical.

"Astăzi, 08.07.2021 Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează 19 percheziții domiciliare, în municipiul București și județele Ilfov, Brașov și Dâmbovița într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și trafic de produse sau substanțe toxice.

Din probatoriul administrat în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că în din anul 2017 și până în prezent, reprezentanții unei societăți comerciale ar fi indus în eroare partenerii comerciali cu privire la calitatea produselor livrate (reactivi chimici și aparate medicale), precum și faptul că ar deține, produce și pune în circulație produse și substanțe toxice folosite în domeniul medical, fără a avea dreptul să desfășoare astfel de activități.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Reactivii chimici vizați sunt utilizați în analize de laborator, atât în unități spitalicești de stat, cât și private, existând suspiciunea că nu indeplinesc condițiile de conformitate (termene de valabilitate și destinație).", anunță Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.