Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiune de salvare contracronometru după ce doi tineri au căzut cu mașina în apele Someșului / Elicopterul SMURD solicitat la fața locului

elicopter smurd

Elicopterul SMURD a fost solicitat, sâmbătă, în localitatea Babașești, județul Satu Mare, după ce doi tineri ai intrat în apele râului Someș cu o mașină. Unul dintre ei a fost scos.

Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine cu o autospecială de descarcerare, un autocamion cu două bărci, o ambulanță SMURD B2 si ambulanța SMURD TIM, în localitatea Babașești, pentru salvarea a doi tineri care au intrat în apele râului Someș cu o mașină.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Din primele informații, una dintre victime, cu vârsta de aproximativ 18 ani, a fost scoasă din apă. Victima este conștientă și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Pentru căutarea celei de a doua victimă, a fost trimis în sprijin un echipaj cu 4 scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bistrița”. Totodată la fața locului intervin în sprijinul echipajelor de pompieri, forțe din cadrul IJJ și IPJ Satu Mare. La fața locului este prezent și un echipaj SAJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.