Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operaţiune SECRETĂ de imagine la nivel înalt: Pentru ce se pregăteşte Dacian Cioloş

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Dacian Cioloş a anunţat că nu-l interesează să intre în politică, cel puţin până la alegerile din această iarnă. Chiar şi aşa, premierul a început să fie din ce în ce mai admirat. A început o operaţiune de îmbunătăţire a imaginii pentru fostul comisar european. Chipul prim-ministrului Dacian Cioloș a apărut pe sute de clădiri și ziduri din Capitală sub formă de matriţe imprimate. Deasupra acestor imagini apare scris: „Continuăm”. Cine se află în spatele acestor matriţe?

Citeşte şi: Antena 1 şi-a distrus concurenţa: ProTV, bătut măr la toate emisiunile

Un tânăr artist a rupt tăcerea şi a spus de ce îi pictează pe pereţi chipul lui Cioloş: "Sunt artistul stradal care pictează chipul premierului Dacian Ciolos cu ajutorul unei matrițe pe pereții Bucureștiului. Cred că este un premier bun și, că reprezentant al străzii și persoană activă în comunitatea alt / art, m-am gândit că este ceva ce pot să fac pentru a îmi arăta susținerea. Probabil vom fi aduși în fața justiției pentru vandalism și distrugere. Te întreb însă dacă merită un pic de fărădelege pentru o adevărată înfăptuire a justiției? Da, merită. Cred că dacă fiecare din noi am pune un pic mână să revoluționăm lumea ar fi toată România un pic mai mult Cluj și un pic mai puțin Vaslui. Numai zic. Eu atâta știu să fac ", a explicat autorul, conform reddit.com.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Doi tauri mor, după ce se dau cap în cap, în timpul unei coride / VIDEO

Nu este însă singura operaţiune pro-Cioloş. Pe site-ul Guvernului României au apărut în ultima vreme fotografii realizate de fotografi profesionişti. Descoperirea a făcut-o jurnalistul Cristian Şutu pe pagina sa, suţu.ro: „În ultimele două săptămîni echipa de imagine a lui Dacian Cioloș – eficientă, de altfel – a băgat în teste mai mulți fotografi buni din România. Cu scopul de a-i angaja în echipa de comunicare. Din informațiile mele, e vorba de cel puțin trei fotografi noi. Ceea ce dă un sens ipotezei în care Dacian Cioloș va mai rămîne pe aici, cu treabă, chiar și după alegerile din decembrie. Măcar și pentru faptul că, logic, angajarea unei echipe profesioniste de comunicare fotografică (esențială astăzi în spațiul social-media) ar fi trebuit să se întîmple la începutul mandatului, nu la sfîrșitul acestuia. În ultimele zile, fotografiile postate pe site-ul oficial al guvernului conțin în metadate cel puțin un nume nou: Steluța Popescu.(...) Informațiile mele spun că din noua echipă de fotografi va face parte și Radu Bădoiu, fotograf profesionist cu care am colaborat în urmă cu mai mulți ani”.

Citește și: A început adunarea de mostre pentru arhiva gheții: Procesul prin care oamenii de știință vor să salveze omenirea

Totodată, mai mulţi miniştri din Guvernul Cioloş şi-au prezentat măsurile de simplificare a birocraţiei adoptate în instituţiile pe care le conduc pe youtube. În clipul de opt minute apar ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu, Ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru, ministrul delegat pentru Diaspora, Maria Ligor, ministrul delegat pentru consultare publică, Violeta Alexandru, şi ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Pe de altă parte, discursul premierului din Parlament a fost acaparat Facebook-ul. Materialul despre discurs a adunat peste 10.000 de like-uri și share-uri, fiind cea mai distribuită postare dintre site-urile de știri. Contul de Facebook al premierului a fost cel mai comentat dintre paginile politicienilor, conform Antena 3.

Citește și: I-a cumpărat câinelui 7 telefoane iPhone 7, dar și ceas…de picior / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.