Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiunea Hurricane Crossfire - Trump le dă o lovitură de grație adversarilor săi în ultima zi de mandat: declasifică ancheta FBI despre legătura sa cu Rusia

Infowars
FBI Trump

În ultima sa zi întreagă în funcție, președintele Donald Trump spune că a declasificat informații legate de ancheta FBI asupra legăturilor dintre Rusia și campania sa prezidențială din 2016, informează Washington Post.

El nu a dezvăluit care era acea informație marți, cu excepția faptului că a spus că a fost inclusă într-un liant de materiale pe care Departamentul de Justiție le-a furnizat la Casa Albă la cererea sa la sfârșitul lunii trecute.

Materialul care este desclasificat se referă la Hurricane Crossfire, numele de cod al FBI pentru ancheta pe care a început-o în 2016 pentru a stabili dacă campania Trump se coordonează cu Rusia pentru a înclina alegerile în favoarea sa.

Măsura de declasificare face parte dintr-un efort continuu al lui Trump și aliaților săi, inclusiv în Congres, pentru a elibera informații care vizează ancheta pe subiectul Rusia.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Trump spune că a acceptat redactările propuse de FBI, care se opusese declasificării. Impactul practic al ordinului de declasificare a fost neclar, având în vedere că Trump părăsește mandatul miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.