Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operaţiunea 'moţiunea', pe ultimii paşi: Întâlnire Orban-Ponta-Tăriceanu (surse)

Opoziţia este pe ultima sută de metri în pregătirea moţiunii de cenzură, care ar urma să fie depusă în Parlament vineri, 27 septembrie. Potrivit unor surse politice, luni a avut loc o discuţie crucială pe acest subiect.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, liderii PNL, ALDE şi Pro România s-au întâlnit luni dimineaţa, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL. Ludovic Orban, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta au discutat despre moţiunea de cenzură, al cărui text va fi semnat de toţi parlamentarii celor trei formaţiuni.

Călin Popescu Tăriceanu le-a transmis partenerilor de dialog din opoziţie că din partea ALDE textul moţiunii de cenzură va fi semnat de 22 de parlamentari, însă nu există garanţia că toţi semnatarii vor vota împotriva Guvernului Dăncilă, mai precizează sursele politice.

Până în acest moment, textul moţiunii ar avea 229 de semnături, la care s-ar putea adăuga şi parlamentari din Grupul Minorităţilor Naţionale, pentru a se atinge numărul de 233 (jumătate plus 1 din totalul parlamentarilor). În cazul în are moţiunea nu întruneşte numărul de 233 de semnături până vineri, depunerea acesteia în parlament ar putea fi amânată pentru luni, 30 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.