Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiuni extinse în Gaza - Sute de ținte lovite de armata israeliană

difesaonline.it
israel armata gaza

Forţele armate israeliene au lovit 450 de ţinte în ultimele 24 de ore - centre de comandament, puncte de observaţie şi instalaţii de lansarea rachetelor -, în contextul unei intensificări a războiului în Fâşia Gaza, anunţă duminică armata israeliană, relatează CNN, potrivit news.ro.

”În cadrul unei lărgiri a activităţilor terestre, forţe de luptă (israeliene) au lovit celule teroriste care au încercat să atace forţele (israeliene) şi celule teroriste care plănuiau să lanseze rachete antitanc”, anunţă într-un comunicat Tsahalul.

Un ofiţer israelian a fost rănit rănit grav într-un atac cu obuze de mortier, în nordul Fâşiei Gaza, ş,i a fost evacuat să primească îngrijiri medicale, anunţă armata.

Locuitorii Fâşiei Gaza denunţă intensificarea bombardamentelor israeliene începând din noaptea de vineri spre sâmbătă drept cele mai intensive atacuri aeriene de la începutul războiului, la 7 octombrie.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat sâmbătă seara că a început a doua fază a războiului, fără să evoce o invazie terestră, cu scopul de a ”distruge” Hamas într-un război ”lung”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.