Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operatorii economici din Bucureşti oferă 11.475 locuri de muncă, în perioada 16-23 noiembrie

codlea-info.ro
ANOFM

Agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti oferă, în perioada 16 - 23 noiembrie, 11.475 de locuri de muncă, potrivit datelor furnizate Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca Bucureşti (AMOFM).

Din acest total, 636 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 632 persoanelor cu studii medii, 6.305 pentru muncitorii calificaţi şi 3.902 pentru muncitorii necalificaţi, informează Agerpres.

"Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este dinamică, astfel în vederea unei informări cât mai corecte şi actualizate AMOFM Bucureşti va publica zilnic, pe site-ul instituţiei (...) locurile de muncă vacante declarate de către angajatori. Menţionăm că AMOFM Bucureşti, conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu", se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei.

Reprezentanţii instituţiei precizează că serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit, iar informaţiile privind locurile de muncă vacante şi condiţiile de ocupare a acestora se pot obţine de la Agenţiile Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.