Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oportunitate MAJORĂ pentru mediul economic în plină pandemie: 2 miliarde de euro sprijin din fonduri europene și ajutoare de stat

wallpaperflare.com
euro bancnota

Fonduri europene si ajutoare de stat de peste 2 mld. EUR și până la 95% sprijin nerambursabil pentru investiții, în sectoare cheie ale economiei, disponibile pe finalul acestui an, inormează Mediafax.

Companiile cu activitate în România, atât start-up-uri, IMM, cât și grupuri de firme sau multinaționale, au la dispoziție, pe finalul acestui an, finanțări nerambursabile de peste 2 miliarde euro destinate investițiilor directe, reprezentate fie prin finanțări europene, fie prin ajutor de stat, arată o analiză a REI Finance Advisors, una dintre cele mai mari companii de consultanță, specializată în atragerea de fonduri nerambursabile, cu 9 birouri în cele mai mari orașe din țară și o echipă formată din peste 50 de specialiști.

POC 4.1.1 - maximum 1 mil. EUR grant, între 85-95% finanțare nerambursabilă, sesiunea se va deschide in luna decembrie, cu o alocare de 358 mil. EUR;

HG 807/2014 - proiecte de minimum 1 milion EUR – alocare suplimentară de 550 mil. EUR;

Submăsurile 4.1 cu 8 componente dedicate investițiilor în agricultură - alocare 760 mil. EUR și 4.2, ce vizează condiționarea și marketingul produselor agricole, cu o alocare de 180 mil. EUR.

Vezi și: Deputata PNL Gabriela Horga dă asigurări după ce a fost aprobat PNRR-ul României: 'Toți românii vor beneficia de acești bani' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.