Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opozantul rus Hodorkovski le cere rușilor să se înarmeze: 'Dacă războiul nu se termină, o nouă rebeliune nu va întârzia să apară'

Radu Pop
Politico
Mihail Hodorkovski

Opozantul rus Mihail Hodorkovski consideră că opoziția rusă ar trebui să tragă concluziile necesare după revolta lui Prigojin.

"Ascundem arme. Vom avea nevoie de ele în curând... Această escapadă a slăbit foarte mult regimul. Acum este important să nu lăsăm oamenii din majoritatea tăcută să uite ce a spus Prigojin despre baza absolut incorectă a războiului. Și despre cât de speriat a fost Putin și întregul său clan de bandiți de hoți. (...) Sper că oamenii au înțeles că dușmanii noștri nu sunt deloc ucraineni”, a scris Hodorkovski pe Twitter.

"Amploarea pagubelor aduse regimului este fantastică. Probabilitatea menținerii lui Putin la putere până în 2036 a fost redusă la zero - un dictator nu poate fi amuzant. Dacă încep negocierile cu Ucraina, va fi dintr-o poziție mult mai slabă.

Independența armată și, prin urmare, capacitatea lor de luptă vor fi reduse drastic”, a spus el.

"Așa cum am scris deja - acest guvern hoț va fi demolat de oameni înarmați. Oamenii din regiuni sunt capabili să acționeze. Există o lipsă de coordonare stabilită. Este necesar să se îmbunătățească. Tăiați comunicațiile de transport, guvernul nu este capabil - problema este în echipamentele de apărare aeriană și echipamentele grele. Trebuie să le aveți. Asta înseamnă să știți de unde să le obțineți. Trebuie să știți exact locația micilor stocuri de arme - lipsa de informare este un obstacol. Oamenii cei mai activi trebuie să aibă o cantitate minimă de arme pentru a captura depozite și a-i elibera pe prizonieri politici. Sabotajul comunicațiilor, atât de transport, cât și de computer, este eficient. Timpul este presant, dacă războiul nu se termină, o nouă rebeliune nu va întârzia să apară”, a adăugat Hodorkovski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.