Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziţia 'îl face praf' pe Liviu Dragnea: 'Are nevoie de mai mulţi bani cu care nu ştim ce va face'

PNL

Ultimele mutări de pe scena politică i-au scos din sărite pe cei din Opoziţie. Liberalii îl fac praf pur şi simplu pe liderul PSD, Liviu Dragnea. Cristian Buşoi devoalează ce plan secret va avea Partidul Social Democrat.

"Schimbarile fiscale surpriză, fără consultare publică, sunt un semnal major de instabilitate şi de lipsă de direcţie ale dlui Dragnea care bâjbîie disperat după bani. Faptul că au fost luate peste noapte nişte decizii ca desfiinţarea cotei unice, punerea unor noi taxe, naţionalizarea pilonului II de pensii, arată un viraj în „u” în economie, după o criză politică care a ţinut România suspendată.

Înţelegem un singur lucru : că Liviu Dragnea şi tabară domniei sale din PSD are nevoie de mult mai mulţi bani, ca să acopere tot ce a promis şi în alegeri, dar şi cu ocazia schimbării guvernului, pentru că un partid mare ca PSD este greu de mulţumit numai cu promisiunea celor 30 de miliarde credite de angajament a dnei Shhaideh.

Măsurile fiscale surpriză al guvernului Tudose sunt măsuri împotriva mediului privat. Desfiinţarea cotei unice şi înlocuirea un impozitul progresiv pe venit, la fel ca şi introducerea unor noi taxe, ca taxa de solidaritate, nu face decât să mute pe umerii mediului privat toată povara cheltuielilor mari cu creşterile de salarii susţinute de PSD. Iar decizia desfiinţării pilonului doi de pensii este o lovitură pentru credibilitate statului. Cine poate oferi garanţia în aceste condiţii, că statul - care aleargă disperat să se împrumute cel puţin câte un miliard de euro pe lună în ultimele 6 luni - va restitui contribuţiile ? Toate acestea sunt acţiuni disperate ale unei majorităţi politice care a pierdut controlul jocului şi care aruncă cu bani pentru a-şi satisface clientela şi pentru a-şi achita minciunile electorale", se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.