Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprea a convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta

ponta oprea

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a fost convocat duminică, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), de viceprim-ministrul pentru securitate națională și ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Potrivit unui comunicat al MAI remis sâmbătă, ședința comitetului se va desfășura în sistem de videoconferință cu prefecții și reprezentanții structurilor teritoriale de ordine și siguranță publică.

Majoritatea județelor țării, cu excepția zonei de nord-vest, vor fi sub Cod galben de ninsori, intensificări ale vântului, precipitații mixte, polei, începând de duminică seara, de la ora ora 20,00, până pe 29 decembrie, ora 23,00, conform unei atenționări emise de Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, începând de duminică seara ninsorile vor cuprinde treptat cea mai mare parte a țării, iar în sud și sud-est vor fi abundente și se va depune un strat nou și consistent de zăpadă. În Lunca Dunării și în Dobrogea precipitațiile vor fi mixte și se va depune polei.

În cea mai mare parte a Munteniei, în jumătatea de sud a Moldovei, în Dobrogea și în estul Olteniei vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale de peste 70 km/h, viscolind și troienind zăpada.

Mureș, Cluj, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud sunt singurele județe în care vremea nu va avea aspecte extreme în perioada menționată.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.