Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprescu schimbă din nou spitalul cu arestul

Oprescu-e1441638982586-404x227[1]

Sorin Oprescu a fost dus din nou în Arestul Poliției Capitalei după ce în cursul zilei de miercuri, 14 octombrie, a fost transferat la Institutul Oncologic Fundeni, unde trebuie să facă o investigație la nivelul plămânilor, fiind suspect de cancer pulmonar.

UPDATE - Primarul suspendat al Capitalei a fost adus în arestul Poliției Capitalei, după ce a fost supus mai multor investigații medicale.

Anterior, primarul a stat 5 zile la Institutul de diabetologie deoarece este diabetic și insulino-dependent. Înainte, a stat tot la Spitalul Fundeni unde fusese internat pentru a se investiga dacă un nodul pulmonar este de natură canceroasă. Această investigație, însă, nu a fost posibilă până la stabilizarea glicemiei.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv la 6 septembrie, iar de atunci a invocat mai multe probleme medicale.

Citește și

Sorin Oprescu și-a descoperit cel puțin 12 boli noi, dar tot nu scapă din arest

Sorin Oprescu reclamă tratament inuman. Face plângere la ministerul Sănătății

La momentul arestării Oprescu a fosta acuzat de DNA pentru construirea unui grup organizat care a facilitat darea și luarea de mită.

În perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a înființat în administrația locală din Municipiului București un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea Primarului trebuia să remită o parte din profitul brut realizat din execuția acelor contracte, cu titlul de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului Primarului Municipiului București. Astfel, executantul păstra pentru sine între 30% şi 33% din profitul brut, iar diferența era remisă funcționarilor din cadrul aparatului primarului Municipiului București, cu titlul de mită, un procent de 10% din valoarea contractului fiind cerut pentru inculpatul Oprescu Sorin Mircea. (comunicat DNA)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.