Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprisan se dezice de expertele ARESTATE: N-am purtat nicio conversatie

oprisan

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a declarat duminică pentru că nu a discutat niciodată cu expertul stabilit de instanță în dosarul în care a fost trimis în judecată în 2006, iar cu cel angajat de el nu s-a intalnit decat o data. In prezent ambele experte se afla in arest preventiv pentru ca ar fi incercat sa il scoata pe Oprisan nevinovat.

"Am văzut doar o singură dată respectiva persoană, atunci când a făcut depoziție în sala de judecată, dar nu am purtat nicio conversație directă", a afirmat Oprișan pentru Agerpres.

Referindu-se la expertul angajat de el pentru evaluare în cadrul aceluiași proces, Marian Oprișan a spus că a discutat cu acesta "doar la semnarea contractului de efectuare a expertizei.". "Apoi nu am mai avut dialoguri", a declarat Oprișan.

Oprișan a mai precizat că a citit ambele expertize, cea efectuată de persoana angajată de instanță și cea aflată sub contract cu el.

"Tot ceea ce se scrie în ambele documente corespund adevărului, atestând nevinovăția mea în cazul aflat în justiție din 2006", a afirmat președintele CJ Vrancea, care a menționat că va colabora în continuare cu justiția.

Expertele Ileana Roxana Cernea (Pintea) și Elena Valentina Mușuroiu din dosarul în care este judecat de mai mulți ani președintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea, Marian Oprișan, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul București a admis propunerea procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.