Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt accidente rutiere soldate cu 15 răniţi, în minivacanţa de Ziua Unirii Principatelor Române

accident rutier
În aceeaşi perioadă, pompierii au intervenit pentru stingerea a 12 incendii, în două dintre cazuri fiind vorba de locuinţe.

"Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dobrogea' al judeţului Constanţa au fost solicitaţi să intervină în cazul a 8 accidente rutiere ce au avut loc pe raza judeţului Constanţa, soldate cu 15 victime, 4 dintre ele fiind transportate la spital. Pompierii militari constănţeni au intervenit pentru localizarea şi lichidarea a 12 incendii. Două din acestea s-au manifestat la locuinţe, fără a se înregistra victime, în celelalte situaţii fiind vorba despre arderi de vegetaţie uscată şi gunoi menajer, fiind afectată o suprafaţă totală de aproximativ opt hectare de teren", se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU "Dobrogea".

Conform sursei citate, în perioada 21 - 24 ianuarie pompierii militari au executat 172 de misiuni, 131 dintre acestea vizând intervenţia echipajelor SMURD pentru acordarea primului ajutor şi transportarea la unităţi sanitare a persoanelor cu afecţiuni medicale. S-a mai intervenit pentru deblocări de uşă, transportarea de persoane supraponderale ori salvări de animale captive în medii ostile vieţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.