Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt bărbaţi au fost reţinuţi în urma unei încăierări ce a avut loc în Comăneşti

catuse politie
Potrivit sursei citate, în încăierare au fost implicaţi nouă bărbaţi, unul dintre aceştia fiind rănit şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan" Suceava, unde a rămas internat.

Incidentul a avut loc pe un drum din satul Humoreni din comuna Comăneşti, după ce, anterior, persoanele implicate în încăierare s-ar fi şicanat în trafic.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre scandal telefonic, de către o femeie, la locul incidentului deplasându-se echipaje de la Secţia Darmăneşti, cu sprijinul unui echipaj de jandarmi.

"S-a stabilit că la data de 4 octombrie, orele 19,30, doi bărbaţi (şofer şi pasager) se aflau într-un autoturism în centrul localităţii Pârteştii de Jos şi au fost şicanaţi în trafic de către alte 3 autoturisme în care se aflau mai mulţi bărbaţi, şicanându-se reciproc până în satul Humoreni, comuna Comăneşti, judeţul Suceava, unde a avut loc o încăierare, lovindu-se şi provocându-şi distrugeri la elemente de caroserie auto", au transmis reprezentanţii IPJ.

La locul încăierării au mai intervit echipaje de poliţişti de la Şcheia, de Biroul Ordine Publică şi Secţia de Poliţie Burdujeni, precum şi o grupă de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Suceava.

"Astfel, s-a reuşit aplanarea conflictului, identificarea şi luarea în custodie a participanţilor, precum şi asigurarea accesului echipajului medical pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, o singură persoană rămânând internată Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sf. Ioan cel Nou' Suceava, fără a prezenta leziuni deosebite", se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti, în urma activităţilor investigative şi de cercetare penală, au stabilit participaţia fiecăruia dintre cei nouă bărbaţi implicaţi în conflict şi, în urma administrării probatoriului, au dispus reţinerea a opt dintre aceştia pentru infracţiunile de încăierare şi distrugere.

Cei opt bărbaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.