Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt localităţi din Prahova au depăşit rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de 3 la mia de locuitori: Ploieştiul se apropie de acest indice, având 2,88 la mie

Twitter
covid 19 coronavirus

Opt localităţi ale judeţului Prahova au depăşit rata de infectare cu noul coronavirus de 3 la mie, în timp ce alte 38 de comune şi oraşe au depăşit indicele de 1,5 la o mie de locuitori, fără a atinge limita de 3 la mie, anunță news.ro.

Cele opt localităţi prahovene care raportează cei mai ridicaţi indici de infectare cu SARS-CoV-2 sunt Păuleşti (rată de infectare de 5,16 ‰), Ciorani (3,96‰), Blejoi (3,72‰), Breaza (3.52‰), Lapoş (3,52‰), Tinosu (3,4‰), Măneşti (3,31‰) şi Cocorăştii Mislii (3,03‰).

Citește și: Gabriela Firea, revoltată: Nu stiu să propună altceva decât măsuri dure împotriva cetățenilor

Pe locul al nouălea în ceea ce priveşte indicele de infectare se situează municipiul Ploieşti, cu un indice de infectare raportat de 2,88 la o mie de locuitori. Tot în municipiul Ploieşti, 58 dintre cazurile active de COVID-19 sunt la copii şi adolescenţi.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Prahova, 9.170 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 şi s-au înregistrat 298 de decese.

Dintre cele 412 locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, 353 sunt ocupate, iar la terapie intensivă nu sunt locuri libere. Prahova se menţine printre zonele care raportează zilnic un număr mare de infectări cu noul coronavirus, cea mai recentă raportare pentru 24 de ore indicând 168 de noi diagnostice de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.