Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt persoane au fost arestate în Europa după ce un băiat de 9 ani a fost vândut de mama sa pedofililor

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Opt persoane au fost arestate în mai multe ţări europene după descoperirea unei reţele de pedofili care au agresat sexual un băiat de 9 ani oferit acestora, în schimbul unor sume de bani, chiar de mama sa, au comunicat joi procurorii germani, transmite dpa. Printre cei arestaţi se află mama copilului şi partenerul acesteia, rezidenţi în apropierea oraşului Freiburg, din sud-vestul Germaniei, conform Agerpres.

Mama, de 47 de ani, şi partenerul său, de 37 de ani, sunt acuzaţi de abuz sexual asupra copilului, precum şi de faptul că l-au pus în mod repetat la dispoziţia unor bărbaţi, contra cost, pentru a fi violat. Faptele au avut loc în zona Freiburg. 'Este vorba despre cel mai grav de abuz sexual împotriva unor copii la care a lucrat vreodată biroul criminalistic din Baden-Wuerttemberg', a declarat un purtător de cuvânt al acestei autorităţi.

Băiatul a fost salvat de autorităţi în urma unor informaţii anonime ce au dus la declanşarea unei anchete, în septembrie, referitoare la o reţea de pedofilie. Copilul se află acum în grija statului. Procurorii afirmă însă că în acest caz există şi alte victime, printre care o fată care a fost agresată sexual de tatăl ei, arestat între timp de poliţie. Printre suspecţi se numără un militar german în vârstă de 49 de ani, care a fost arestat la cazarma din Alsacia a Brigăzii franco-germane. Ceilalţi suspecţi, cu vârste între 32 şi 43 de ani, sunt rezidenţi în regiunea Freiburg, în landul german Schleswig-Holstein, în Elveţia sau în Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.