Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt persoane din Târgu-Jiu, condamnate pentru infracţiuni economice, încarcerate în penitenciar

gratii

Opt persoane din municipiul Târgu-Jiu au fost încarcerate în penitenciar, acestea fiind condamnate definitiv la închisoare cu executare pentru săvârşirea unor infracţiuni economice, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

Citeşte şi: Microbuz cu pelerini, implicat într-un accident pe DN 2

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, Biroul de Investigaţii Criminale şi Biroul Ordine Publică, au acţionat în cartierul Meteor, din municipiu, pentru punerea în executare a opt mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Tribunalul Gorj, pentru săvârşirea unor infracţiuni economice, pe numele a opt persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 50 de ani. 

"Poliţiştii gorjeni au pus în executare opt mandate de punere în executare a pedepsei cu închisoare pe numele opt persoane din municipiul Târgu-Jiu. Acestea au fost încarcerate în Penitenciarul Târgu-Jiu şi Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova", a precizat Miruna Prejbeanu. 

În urmă cu aproximativ patru ani, procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii în judeţele Gorj şi Mehedinţi la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni economice în domeniul colectării deşeurilor feroase şi neferoase, în dosar fiind vizaţi zeci de persoane din cartierul târgujian Meteor.

Citeşte şi: Femeie accidentată mortal în timp ce traversa neregulamentar strada, în localitatea Dâmbroca .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.