Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt persoane propuse ca ambasadori vor fi audiate luni audiate în comisiile de specialitate din Parlament

alexandru violeta audieri comisii

Opt persoane propuse a fi numite ca ambasadori ai României în străinătate vor fi audiate luni, de la ora 12,00, în Comisiile reunite pentru politică externă şi Comisiile pentru comunităţile de români din afara ţării, de la Senat şi Camera Deputaţilor, potrivit Agerpres.

Este vorba despre Simona-Mirela Miculescu, propusă ca ambasador la Paris - UNESCO; Antoaneta-Maria Barta - în Republica Cehă; Cristina Romila - în Republica Socialistă Vietnam şi în Regatul Cambodgia şi Maria Ligor - propusă pentru Finlanda.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

Audierile din Parlament îi vizează şi pe Lucian Fătu, propus ambasador în Regatul Ţărilor de Jos (Olanda), dar şi pe Camelia Ion-Radu, propusă pentru Republica Peru, Statul Plurinaţional al Boliviei şi Republica Ecuador.

Ana Voicu este propusă pentru a fi ambasador în Republica Orientală a Uruguayului, iar Matei-Viorel Ardeleanu în Muntenegru.

Pe 7 octombrie, comisiile reunite ale Parlamentului au audiat alţi 8 candidaţi propuşi ca ambasadori, toţi primind aviz favorabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.