Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt persoane reţinute în urma unui scandal pe fondul consumului de alcool, în Cojasca

catuse politie

Poliţiştii au efectuat 12 percheziţii şi au reţinut opt persoane în urma unui scandal izbucnit pe fondul consumului de alcool în comuna dâmboviţeană Cojasca, informează, miercuri, IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Cei reţinuţi au vârste între 21 şi 43 de ani.

"Pentru administrarea probatoriului în cauză, pe parcursul zilei de ieri (marţi - n.r.), poliţiştii au efectuat 12 percheziţii domiciliare, în comuna Cojasca, la activităţi fiind angrenaţi 60 de poliţişti, 40 de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi 30 de jandarmi. Cei în cauză sunt bănuiţi că, la data de 22 aprilie, pe fondul unui conflict şi al consumului de alcool, ar fi agresat fizic patru persoane. Totodată, bănuţii ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă, ar fi distrus trei ferestre şi ar fi provocat distrugeri la trei autoutilitare", precizează IPJ Dâmboviţa.

Faţă de trei dintre persoanele reţinute a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, urmând ca în cursul zilei de miercuri celelalte cinci persoane să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

"Activităţile de cercetare penală continuă sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi violare de domiciliu", mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.