Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opt românce direct pe tabloul principal la BRD Bucharest Open: Buzărnescu, favorită 2

buzarnescu

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 2, o va întâlni pe sportiva din Muntenegru Danka Kovinici (117 WTA) în primul tur al turneului BRD Bucharest Open, conform tragerii la sorţi de sâmbătă.

Cele două sportive au mai fost adversare de două ori, în 2010 la Podgorica şi în 2017 la Hodmezovasarhely, ambele meciuri fiind câştigate de româncă.

Irina Begu, numărul 36 mondial şi cap de serie 3, va juca împotriva sportivei tunisiene Ons Jabeur, numărul 130 mondial. Begu, câştigătoarea de anul trecut a turneului, şi Jabeur nu au mai fost adversare.

Sorana Cîrstea, locul 51 mondial, va întâlni o sportivă venită din calificări, în timp ce Ana Bogdan, locul 59 WTA şi cap de serie 6, o va avea ca adversară pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova, locul 89 WTA. Cele două sportive au mai jucat una împotriva celeilalte o singură dată, tot în 2018, la Bogota, când învingătoare a fost Schmiedlova.

Alexandra Dulgheru, numărul 141 mondial, va avea o adversară mai dificilă în runda inaugurală, pe favorita 7, jucătoarea franceză Pauline Parmentier, locul 63 WTA. Parmentier a câştigat ambele confruntări cu Dulgheru de până acum, în 2014 la Baku şi în 2017 la Poitiers.

Elena Gabriela Ruse, locul 195 WTA şi beneficiară a unui wild card, o va întâlni pe slovena Polona Hercog, locul 64 WTA, pe care nu a mai avut-o adversară.

Andreea Roşca, numărul 258 mondial şi beneficiară a unui wild card, va avea o adversară venită din calificări, iar Miriam Bulgaru (437 WTA), de asemenea beneficiară a unui wild card, va juca împotriva chinezoaicei Yafan Wang, locul 84 WTA. Cele două nu au mai fost adversare în circuitul WTA.

Favorită principală la turneul BRD Bucharest Open este letona Anastasija Sevastova, locul 21 WTA, care o va întâlni în primul tur pe slovena Dalila Jakupovici, numărul 92 mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.