Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Optiunea Cash Out te ajută să retragi câştigul în timpul jocului

pariuri

Sunt foarte multe momente in care ne dorim sa retragem castigul de pe un bilet de pariuri exact dupa ce echipa sau jucatorul pe care am pariat intreprinde o actiune in urma careia pariul nostru ar fi castigator daca partida s-ar incheia in acel moment.

In cazul in care vei incerca universul pariurilor online vei putea realiza acest lucru. Multe sunt casele online care iti permit sa iti retragi in orice moment banii castigati pana atunci, optiune numita Cash Out. Insa nu toate aceste case beneficiaza de o lista lunga de sporturi la care poti face asta. Probabil casa online la care Cash Outul este disponibil pentru cele mai multe sporturi este Fortuna.

Cand pot folosi Cash Outul?

La casa de pariuri Fortuna optiunea se numeste Early Cashout. O poti folosi oricand pe parcursul meciului, daca aceasta este disponibila, evident. Spre exemplu, in cazul in care un pariu/bilet merge in directia dorita de noi, avand deja un profit considerabil, nemaidorind sa riscam tinandu-ne banii in joc pana la sfarsitul pariului/biletului, recomandat ar fi sa utilizam functia Early Cashout.

De asemenea, putem face si pentru a ne diminua pierderile, in cazul in care partida/biletul nu merge in directia dorita de noi si daca nu vedem nicio schimbare in jocul favoritului nostru. Sigur, este dificil sa apelam la Early Cashout cand nu generam profit, insa mai bine renuntam acum la pariu, pierzand o parte din miza, decat sa asteptam pana la final si sa pierdem intreaga miza. Functia Early Cashout functioneaza atat de pe desktop, cat si de pe dispozitivele mobile, in timpul meciului, insa si inainte de startul lui.

Sunt foarte multe sporturi pentru care poti folosi optiunea Early Cashout

Practic, orice sport popular, dar si cele mai putin populare, beneficiaza de optiunea Early Cashout la Fortuna. Mai exact, vorbim despre fotbal, tenis, baschet, volei, volei pe plaja, handbal, hochei pe gheata, fotbal american, curse de cai, golf, cricket, rugby union, rugby league, badminton, snooker, darts, box, MMA si eSports, asta insemnand un total de 19 sporturi. Sigur, optiunea nu este oferita pentru toate variantele de pariu. Cele mai importante selectii pentru care nu se activeaza optiunea sunt: Handicap european si asiatic, pariurile pe cornere, dar si in cazul in care cota din momentul respectiv este mai mica decat 1.05.

Acesta nu este insa singurul punct forte de care dispune casa de pariuri Fortuna. Pentru a vizualiza recenzia Fortuna te invitam sa accesezi site-ul Intelbet. Pe pagina recenziei vei gasi informatii despre calitatea cotelor, dar si despre oferta live, respectiv cea pre-live. Tot aici intalnesti 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe ale acestei case de pariuri.

De asemenea, la Intelbet ai posibilitatea de a adauga un comentariu pozitiv sau negativ despre casa de pariuri Fortuna, lucru ce poate fi facut tot de pe pagina recenziei, accesand butonul “Adauga feedback”. Imediat langa acesta se afla butonul “Adauga o reclamatie”, aici putand reclama Fortuna in cazul in care s-a petrecut o nedreptate in legatura cu al tau cont. In redactarea problemei este bine sa oferi cat mai multe detalii, pentru rezolvarea mai rapida a ei. Acest format al recenziei il gasim nu doar la efortuna-pariuri la fortuna bet, ci la toate casele de pariuri online licentiate.

Totodata, in stanga site-ului putem consulta diferite clasamente care cuprind toate casele de pariuri, clasamente referitoare la calitatea cotelor, a ofertei live si pre-live, insa si la poplaritatea caselor in randul utilizatorilor Intelbet.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.