Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Optsprezece persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore, de către echipele Salvamont. Cele mai multe în Caraş-Severin şi Râşnov

Salvamontisti

Optsprezece persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore, de către echipele Salvamont, cele mai multe solicitări vizând salvatorii montani din Caraş-Severin şi Râşnov, conform news.ro.

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 18 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, anunţă, sâmbătă dimineaţă, Salvamont România.

Câte patru apeluri au vizat echipele din Caraş Severin şi Râşnov, iar câte două Salvamont Prahova, Salvamont Buşteni şi Salvamont Sibiu.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 18 persoane, dintre acestea 4 fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi o persoană a fost predată elicopterului SMURD pentru evacuare şi transport aerian la spital”, au mai transmis salvamontiştii.

Potrivit acestora, s-au primit 37 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice  din zona montană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.