Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șor a acuzat serviciile speciale ale Republicii Moldova de cinism și neprofesionalism

TVN
Ilan Sor

Politicianul și omul de afaceri Ilan Șor, aflat în opoziție în Republica Moldova, a acuzat Serviciul de Informații și Securitate al republicii de manipulare și neprofesionalism, relatează Ria Novosti preluat de Rador Radio România și citat de stiripesurse.md

Anterior, Serviciul de Informații și Securitate a prezentat o listă de sancțiuni pentru persoane și companii, incluzând politicieni, oficiali, cunoscuți oameni de afaceri, personalități publice, acuzându-i de colaborare cu persoane intrate sub influența sancțiunilor UE, între care și Șor.

Pe lista de sancțiuni a Serviciului de Informații și Securitate a fost inclus și Vladimir Novosadiuc, cunoscut jurnalist și publicist, fost șef al agenției Sputnik Moldova, decedat în 2021.

"În cinismul și neprofesionalismul său, Serviciul de Informații și Securitate nu se oprește de la nimic. Listele lor de sancțiuni includ nu numai reprezentanți ai echipei mele, ci și pe cei care deja nu mai sunt în viață. Regimul a atins un nou prag al  josniciei și dezonoarei.... Dragii mei, niciun fel de manipulări cu justiția nu vă vor ajuta să evitați pedeapsa binemeritată", a scris politicianul pe blogul său.

Șor a acuzat actuala putere de imitație și neputința de a conduce instituțiile statului.

"Clovneria puterii este o realitate a Moldovei de astăzi. Autoritățile imaginează lupta împotriva "dușmanilor", însă în realitate îi persecută pe toți cei care îi ajută pe oameni. Sandu (președintele Republicii Moldova, Maia Sandu - n. RIA - Novosti) și companionii săi semnează în fiecare zi crimele împotriva poporului și a legii. (...) Faceți ce vreți, dar oamenii văd și înțeleg aceste jocuri. Iar când va veni timpul alegerilor, poporul Moldovei vă va arăta unde vă este locul", a adăugat opozantul moldovean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.