Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oradea găzduieşte în weekend două meciuri amicale România - Ungaria

x
fotbal minge

Echipa naţională de minifotbal a României, campioană mondială en titre şi vicecampioană europeană, începe pregătirile pentru Campionatul European din acest an cu două meciuri amicale împotriva naţionalei Ungariei, care se vor desfăşura sâmbătă şi duminică, la Oradea, la Baza sportivă Tineretului, a informat Federaţia Română de Minifotbal, pe site-ul propriu, potrivit Agerpres.

"România va disputa în această săptămână primele meciuri de la câştigarea Campionatului Mondial de Minifotbal, WMF World Cup, în data de 4 noiembrie 2023, la Ras al Khaimah, în Emiratele Arabe Unite. Echipa pregătită de Virgil Bejenaru va întâlni, sâmbătă şi duminică, 23-24 martie, la Oradea, reprezentativa similară a Ungariei, locul 3 la ultimul Mondial. Cele două echipe s-a duelat, de altfel, şi în semifinalele din Emirate, acolo unde România s-a impus clar, cu scorul de 3-0", au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Minifotbal.

Antrenorul Virgil Bejenaru a convocat pentru dubla de verificare cu Ungaria un lot de 17 jucători, printre care şi doi orădeni: Andrei Ferik şi Andrei Şumălan, ambii de la echipa Bad Boys Oradea. Lipseşte din lot Marius Balogh.

Prima întâlnire dintre naţionala României şi cea a Ungariei este programată sâmbătă, de la ora 19:00, la Baza Tineretului, iar cea de-a doua duminică, de la ora 11:00, la Baza AEK (Calea Sântandreiului), potrivit organizatorilor orădeni. Intrarea este liberă.

Echipa naţională va mai lua parte la un puternic stagiu de pregătire, EMF Nations Games, în perioada 30 aprilie-1 mai, la Podgorica, în Muntenegru.

România este medaliată cu argint la ultimele două ediţii ale Campionatului European, în 2018 şi 2022, iar ultimul titlu european din palmaresul naţionalei (6 titluri) a fost obţinut în 2015, în Croaţia.

EMF EURO 2024 va avea loc între 1 şi 9 iunie, la Sarajevo, în Bosnia-Herţegovina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.