Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban denunță proiectul 'NEBUNESC' condus de Cîțu și Iohannis: 'Ce a făcut gruparea demolatoare în frunte cu Iohannis? Au călcat în picioare democrația'

playtech.ro
Ludovic Orban

Ludovic Orban a demisionat astăzi din fruntea Camerei Deputaților. El nu a ratat ocazia să lanseze un nou atac împotriva echipei lui Florin Cîțu, actualul președinte al PNL, dar și împotriva lui Klaus Iohannis.

„Pentru a putea gira astfel de funcții nu le poți gira doar dacă ai legitimitate, pe care o ai din voturile cetățenilor. Atâta timp cât eu nu mai sunt președinte la PNL, nu mai pot avea această funcție.

Nu mai pot să fiu părtaș cu decizii luate de o conducere instalată cu forța în PNL.

Am promis românilor patru ani de guvernare și de pace, în care să investim și să construim. Ce a făcut gruparea demolatoare în frunte cu Klaus Iohannis? Au călcat în picioare democrața în PNL, au impus o conducere în opoziție cu dorința PNL și și-au încălcat promisiunile.

Nu pot să fiu complice la decizii prin care mă făceau pe mine să încalc Constituția. Nu mai pot să exercit acastă funcție cât timp gruparea demolatoare, cu sprijinul lui Iohannis, este pregătită să calce democrația în România.

Nu pot să fiu părtaș la ce urmează să se întâmple în România. Nu pot să fiu părtaș la acest proiect nebunesc. Demisia pentru mine reprezintă o eliberare și un nou început. Sunt liber să reprezint în continuare voința cetățenilor români, care și-au exprimat încrederea în noi, în mine”, a spus Orban.

Vezi și: VIDEO - România ar putea pierde banii din PNRR! Ludovic Orban: 'Dacă nu va exista o majoritate e posibil să nu mai primim banii din PNRR' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.