Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban: Dreapta unită îl susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Rechinii imobiliari îşi ascut săbiile şi încearcă să recaptureze Bucureştiul

Nicusor Dan/ facebook
Ludovic Orban Nicusor Dan

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat duminică, în conferinţa comună cu liderii USR şi PMP, că Drepta unită îl susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, pentru că rechinii imobiliari îşi ascut săbiile şi încearcă să recaptureze Bucureştiul. La rândul lui, liderul PMP Eugen Tomac a precizat că Nicuşor Dan va fi şi după alegerile locale primar general pentru că bucureştenii vor şti că un vot pentru PNL în Capitală este de fapt un vot pentru PSD.

”Nu îl considerăm pe Nicuşor Dan perfect şi că şi-a îndeplinit chiat toate obiectivele pentru care a fost ales primar. De de altă parte, vedem foarte clar că rechinii imobiliari şi toţi cei care au jefuit bugetele locale, au câştigat în mod ilegal de pe urma unor relaţii nepotrivite cu Primăria Capitalei, atât pe vremea lui Oprescu cât şi pe vremea lui Gabriela Firea, îşi ascut săbiile şi încearcă să recaptureze Bucureştiul”, a spus Orban, potrivit news.ro

Liderul Forţa Dreptei a precizat: ”Pentru noi este fundamental ca Bucureştiul să rămână pe mâna unui primar care să fie preocupat în primul rând de îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor şi de finalizarea proiectelor pe care s-a angajat să le ducă la bun sfârşit, decât de jocuri de natură politică sau de reocuparea primăriei de către rechinii imobiliari şi de către toate fracţiunile care au jefuit de-a lungul timpului Bucureştiul”.

"Nicuşor Dan va fi şi după alegerile din acest an primar general al Capitalei, pentru ca în spatele lui Nicuşor Dan, pe lânga voturile noastre, vor fi şi voturile bucureştenilor cinstiţi şi oneşti, iar bucureştenii vor şti că un vot pentru PNL în Capitală este de fapt un vot pentru PSD”, a spus şi liderul PMP Eugen Tomac, în conferinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.