Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban explică demiterea secretarului general al Ministerului Sănătății: 'Ocupa funcția prin delegare de competență'. Ce spune despre demisia lui Costache

captura Digi 24
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a oferit câteva explicații despre demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sănătății și demiterea Georgetei Bumbac din funcția de secretar general în cadrul MS.

„Dl ministru Costache și-a dat demisia din motive de natură personală și profesională. În ceea ce privește demiterea, dna Bumbac ocupa funcția de secretar general prin delegare de competență. Deci nu era o poziție ocupată prin concurs. Odată cu numirea noului ministru, noul ministru trebuie să propună secretarul general. Secretarul general și de asemenea secretarii de stat trebuie să facă o echipă bună cu ministrul, ministrul trebuie să aibă încredere, iar în ceea ce privește secretarul general, el este mână dreaptă a ministrului și ministrul are nevoie de un om de maximă încredere pentru a putea să se bizuie pe activitatea secretarului general”, a spus Ludovic Orban, după ședința de la sediul MS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.