Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban îl atacă pe președintele Iohannis și propune alternativa: Este o urgență națională și trebuia să aibă loc imediat, nu peste o săptămână

fanatik.ro
Ludovic Orban

Liderul Camerei Deputaților susține că soluționarea crizei politice și guvernamentale este o urgență națională și trebuia să aibă loc imediat, nu peste o săptămână, două sau trei.

„Ieșirea din acest impas politic este o chestiune care ține exclusiv de voință și bună-credință, nu de presupuse exerciții de reflecție și penitențe din partea partidelor. Soluția este clară, simplă, la lumina zilei: refacerea coaliției de guvernare în jurul Partidului Național Liberal, împreună cu USR-PLUS, UDMR și grupul minorităților naționale. Totodată, este chiar cel mai prost moment pentru a face experimente politice cu cineva care să învețe acum să conducă un Guvern”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Totodată, fostul lider al PNL susține că alternativa, în actuala ecuație și configurație parlamentară, este ca PNL să ajungă în Opoziție, „ceea ce se va întâmpla într-un orizont de timp nu foarte îndepărtat, dacă în acest moment apelează la susținerea parlamentară a PSD. Este aritmetică parlamentară simplă pentru oricine este lucid și evaluează obiectiv un astfel de scenariu”.

”Îi îndemn pe toți actorii politici și instituționali să dea dovadă de maturitate și responsabilitate în deciziile care vor urma pentru că acestea vor afecta pe termen lung atât viitorul României cât și viitorul Partidului Național Liberal”, conchide Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.