Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban insistă: E clar că noul partid se va numi PNL

Ludovic Orban
 

'Am văzut reacţia d-lui Cătălin Predoiu. Am rămas surprins pentru că mi-am adus aminte că dl Predoiu a fost membru al PNL, PNL chiar l-a susţinut pentru poziţia de ministru şi, de asemenea, dl Predoiu a candidat din partea PNL în 2008 pentru colegiul electoral din Buzău şi sunt convins că dl Predoiu va simţi că se va întoarce acasă atunci când va reveni în PNL', a afirmat, sâmbătă noaptea, Orban. 

Totodată, el a spus că Ioan Oltean are dreptul la puncte de vedere şi că îi respectă aceste poziţii. 

'Niciun membru al PNL nu va accepta să fie complice la desfiinţarea PNL după 140 de ani de existenţă, aşa că din acest punct de vedere colegii din PDL, le cunosc de mult această sensibilitate şi ei sunt convinşi de faptul că partidul care va rezulta în urma fuziunii va fi PNL. De altfel, cred că niciunuia dintre viitorii noştri colegi, care mulţi sunt foşti colegi ai PNL nu le va fi rău în PNL', a completat liberalul. 

El a spus că denumirea noii formaţiuni rezultate în urma fuziunii cu PDL - şi anume PNL - este o condiţie peste care liberalii nu pot trece.

Întrebat dacă se va implica în negocierile cu PDL pentru fuziune, Orban a răspuns că intenţionează să-l susţină pe preşedintele PNL ca în conducerea negocierilor cu PDL să se ajungă la un rezultat favorabil cât mai repede. 

Pe de altă parte, Orban s-a declarat surprins şi de faptul că fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a acceptat să intre în cursa internă a partidului pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale. 

'M-a surprins, dar pentru PNL este bine că are doi candidaţi la Preşedinţie. Într-un termen de două-trei săptămâni, în baza unor cercetări sociologice serioase şi a Delegaţiei Permanente, vom stabili cine este candidatul PNL la funcţia de preşedinte al României', a arătat vicepreşedintele PNL. 

El a spus că nu crede că existenţa, în prezent, a doi candidaţi ai PNL la prezidenţiale întârzie campania pentru acest scrutin. 

'Eu am văzut foarte multe evaluări şi cercetări sociologice şi pentru mine este evident faptul că astăzi Klaus Iohannis are prima şansă la Preşedinţia României', a adăugat liberalul.

Orban le-a mulţumit delegaţilor la Congres pentru încrederea acordată, el obţinând cele mai multe voturi pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.