Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban lasă de înțeles că e pe plecare din PNL: 'Dacă se persistă în această ambiție nebunească de a impune un premier precum Florin Cîțu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Ludovic Orban a demisionat miercuri de la Camera Deputaților și a lăsat să se înțeleagă că ar putea pleca din PNL dacă se insistă cu Florin Cîțu Premier.

"Nu pot să fit părtaș la trădarea intereselor României. Florin Cîțu i-a mințit a nu știu câta oară, nu m-a sunat. Obligația secretariatului general este să mă cheme, sunt mebru al Biroului Permanent. Nu a vut să mă cheme.

Acțiunea mea în viitor depinde în mare măsură de ceea ce s eva întâmpla, de decizii care nu depind doar de mine. Dacă se persistă în această ambiție nebunească de a impune un premier precum Florin Cîțu, care nu mai are încredere decât de 10 la sută, eu nu pot fi parte la un astfel de proiect care e antidemocratic. Nu poți să fii premier când 70 la sută e împotriva ta, nu poți să guvernezi împotriva voinței oamenilor. Spun același lucru pe care îl spuneam și în perioada guvernelor PSD.

Nu contează cum voi vota eu în continuare și cum vor vota colegii care m-au sprijinit. Proiectul meu este despre România și despre o guvernare onestă.

Este un proiect de continuare a tradiției PNL, de promovare a principiilor", a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.