Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Votat premier al PNL, Ludovic Orban anunță că va face CURĂȚENIE în Guvern: 'Cel mult 15 ministere, îi dăm afară pe toți cei angajați de PSD'

Ludovic Orban

PNL trebuie să vină cu un guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, a declarat duminică liderul liberalilor, Ludovic Orban.

"Nu putem guverna ca liberali cu 28 de ministere, cu 100 şi aproape 60 de agenţii, oficii, autorităţi, cu vreo 40 şi ceva de servicii deconcentrate în teritoriu, cu peste un milion de angajaţi în sectorul public. Nu se poate! Noi, ca partid, trebuie să venim cu un guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, cu o restructurare profundă a tot ce înseamnă toate celelalte autorităţi ale administraţiei publice centrale care plimbă hârtii, care se calcă pe bătături şi care nu fac altceva decât să reprezinte o frână în calea iniţiativei individuale. Nu putem să mai menţinem acest sistem administrativ. Sigur, prima oară, trebuie să începem să-i dăm afară pe toţi cei care au fost angajaţi de PSD fără concurs, aduse nepoate, beizadele, pe relaţii personale", a afirmat Ludovic Orban în discursul susţinut în cadrul lucrărilor CN al PNL.

Citește și: Acum s-a aflat! Ce operație a suferit relativ recent Nicoleta Luciu

Consiliul Naţional al PNL a validat, duminică, propunerea pentru funcţia de prim-ministru din partea liberalilor a liderului acestora, Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.