Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban și Cîțu, un fel de Tom și Jerry în varianta românească! Ei se ceartă, iar țara este distrusă!

captura Disney
Tom și Jerry

Critici dure la adresa liderilor PNL venite dinspre Opoziție. Cei doi competitori pentru șefia PNL se bat atât de tare încât lasă țara în haos, totul sub oblăduirea și cu aprobarea chiar publică a președintelui Klaus Iohannis. Aprecierile sunt făcute de deputatul Marius Ostaficiuc, președintele organizației municipale a PSD Iași:

”Toti am crescut cu aceste desene animate și ne amuzam copios la certurile dintre cele două personaje comice. Drama noastră este ca trăim, de ceva timp, într-un lungmetraj orchestrat de presedintele Klaus Iohannis, în care două personaje, mult mai caraghioase, din politica românească ( presedintele PNL, Ludovic Orban si premierul Romaniei, Florin Cîțu) se ceartă pentru putere.

În tot acest timp instituțiile statului sunt paralizate și sunt folosite în lupta lor internă, iar țara este neguvernată. Milioane de români și zeci de mii de firme suferă de pe urma acestor caricaturi!

Florin Cîțu nu mai poate reprezenta Guvernul la cel mai înalt nivel, acest om și-a dovedit limitele. Florin Cîțu nu a fost în stare nici să gestioneze cum trebuie pandemia, nici măsurile luate de Guvern nu au fost expuse clar, iar deciziile luate au stârnit mai multe controverse. Florin Cîțu caută vinovații de valul 4 Covid în altă parte în loc să se uite în curtea proprie, ceea ce arată că este rupt de realitate.

Nu mai vorbesc de Ludovic Orban, pentru că și acesta a dovedit cu vârf și îndesat că nu a fost capabil să țină frâiele țării. Mai grav este că acesta își dorește să revină la butoane. Acestea sunt concluziile care duc către ziua de mâine, ziua unui congres cu mii de oameni, tocmai într-o zona în care cazurile de coronavirus au explodat și unde restricțiile ar trebui să fie maxime.

Liberalii nu văd însă nimic greșit și își caută de treabă. Poate că după 25 septembrie 2021 țara se va schimba. Cum, vom vedea cu toții!”, susține Marius Ostaficiuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.