Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ORDIN de la Putin. Inspecţie INOPINANTĂ în cadrul Forţelor aerospaţiale ruse

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, comandantul suprem al armatei ruse, a ordonat marţi dimineaţă o inspecţie neanunţată în cadrul Forţelor aerospaţiale ale Federaţiei Ruse, relatează TASS, RIA Novosti şi Life.ru, potrivit agerpres.

Un anunţ în acest sens a fost făcut de ministrul rus al apărării, generalul de armată Serghei Şoigu, la o reuniune a ministerului pe care îl conduce. "Astăzi (marţi), în conformitate cu decizia comandantului suprem al armatei, pentru evaluarea gradului de pregătire a organismelor de comandă şi a trupelor, în vederea realizării unor sarcini de pregătire militară, a fost lansată o inspecţie neanunţată în cadrul forţelor aerospaţiale", a declarat Serghei Şoigu.

Citeşte şi: Primul lider rus care recunoaşte: Ruşii SUNT VINOVAŢI pentru războiul din Ucraina

Mai exact, obiectivul inspecţiei este de a verifica pregătirea de luptă a sistemelor de apărare antiaeriană, capacitatea forţelor aeriene în caz de alertă şi respingerea unei eventuale agresiuni împotriva Rusiei, a detaliat generalul Şoigu.

În contextul acestei inspecţii subite, forţele aviaţiei militare ruse au fost plasate începând cu ora locală 09:00 în regim de alertă de maximă, potrivit RIA Novosti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.