Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ordin de protecţie pe numele unui bărbat care şi-a lovit şi ameninţat cu moartea soţia, la Galați

112 politia politie

Un bărbat, de 42 de ani, din Tecuci, s-a ales cu dosar penal după ce şi-a lovit şi ameninţat soţia cu moartea, pe numele acestuia fiind emis ordin de protecţie, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat prin apel 112 pentru a se deplasa la o adresă din municipiul Tecuci, unde era semnalat un conflict în familie. Persoana care a efectuat apelul a spus că este agresată de către soţ.

La faţa locului, jandarmii au identificat apelantul, o femeie în vârstă de 37 ani.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri mai vechi apelanta a fost lovită peste faţă de către soţ, aceasta fiind nevoită să se închidă în dormitor împreună cu fiica, în vârstă de şapte ani. Speriată, femeia a efectuat apelul la 112, iar pentru acest motiv soţul a ameninţat-o cu moartea şi i-a luat telefonul pe care, ulterior, l-a spart de pereţi.

Femeia a precizat jandarmilor că soţul acesteia are periodic astfel de ieşiri, iar în trecut şi-a lovit şi fiica. La faţa locului, jandarmii au solicitat sprijinul unui echipaj de poliţie care a întocmit un ordin de protecţie pe numele bărbatului.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, jandarmii întocmind actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere. Cercetările sunt continuate de către poliţişti. Totodată, bărbatul a fost îndepărtat de la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.