Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ORDIN DIRECT al lui Putin către procurorul general - Ce îi cere preşedintele Rusiei magistratului

vladimir putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat procurorului general să investigheze dacă verdictul "vinovat" vizându-l pe protestatarul din Moscova Konstantin Kotov a fost legal, a anunţat Kremlinul, citat duminică de Reuters, preluată de Agerpres.

Un tribunal din Moscova l-a condamnat pe Kotov, un programator în vârstă de 34 de ani, la patru ani de închisoare în septembrie pentru participare "repetată" la mitinguri neautorizate, în virtutea unei legi amplu criticate ce face din protestele non-violente o infracţiune.

După ce a fost huiduit, Ludovic Orban și-a pus papionul și a mers la bal: Cu lăutari și un tort imens, liberalii au petrecut până noaptea târziu

Tribunalul a declarat că Kotov "a ignorat principiile constituţionale de bază" continuând să ia parte la proteste neautorizate după ce a fost găsit vinovat de încălcarea legislaţiei privind adunările publice.

Putin a ordonat o anchetă asupra condamnării lui Kotov pentru a stabili dacă verdictul a fost legal şi justificat, a precizat Kremlinul pe website-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.