Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ORDIN în Guvern: Un vicepremier cere demisiile unor colegi de cabinet

dialogcivic.gov.ro
guvern sigla

Vicepremierul Costin Borc a declarat miercuri, la Deva, că miniștrii care vor să candideze la parlamentare trebuie să demisioneze. Borc anunță că nu intenţionează să candideze pentru alegerile parlamentare, el arătând însă că miniştrii care au în plan să facă acest lucru pot reprezenta ''un atu'' pentru formaţiunile politice.

În opinia sa, miniştrii care vor candida îşi vor prezenta demisia din funcţia publică, menţionând că efortul Guvernului nu trebuie ''amestecat'' cu campania electorală.

Citește și: BOMBĂ Copilul lui Alex Velea cu Antonia va purta numele soțului artistei

''Noi (Guvernul, n.r.) ne-am angajat la un efort de independenţă politică şi de claritate a opiniilor. Dacă vreunul dintre colegi va decide să candideze (...) probabil că înainte îşi va da demisia. Foarte bine că miniştrii vor să candideze. Cei care şi-au făcut treaba bine sunt, probabil, un atu pentru una sau alta din formaţiunile politice. Dar nu trebuie să amestecăm efortul nostru de guvernare cu o campanie electorală'', a afirmat vicepremierul Costin Borc.

Întrebat dacă are în plan că candideze, vicepremierul a negat că ar intenţiona să facă acest lucru. ''Eu n-am venit la Hunedoara în campanie electorală, ci am venit să vedem cum sprijinim investiţiile. Şi asta cred că vă dă răspunsul despre ceea ce vreau să fac până la 11 decembrie'', a răspuns Borc.

Viceprim-ministrul Costin Borc s-a aflat miercuri într-o vizită în judeţul Hunedoara, prilej cu care s-a întâlnit cu autorităţile judeţene şi locale din Hunedoara şi Călan, discuţiile având ca temă situaţia parcurilor industriale din aceste localităţi, notează agerpres.ro.

Citește și: Vitamina D ar putea fi folosită în tratarea diabetului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.