Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ORDIN în PSD: Ce li s-a INTERZIS parlamentarilor să facă în următoarele zile

PSD2

Liderul organizaţiei Alba a Partidului Social Democrat (PSD), deputatul Ioan Dîrzu, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că toate deplasările în străinătate ale parlamentarilor partidului au fost anulate pentru săptămânile viitoare, astfel încât toată lumea să fie prezentă şi focusată pentru momentul moţiunii de cenzură.

'La nivel central, etapele sunt binecunoscute, paşii sunt foarte clari, cei pe care-i avem de urmat noi, ca parlamentari. Toţi parlamentarii PSD şi ALDE sunt uniţi. Tocmai în decizia de ieri (şedinţa Comitetului Executiv Naţional - n.r.), s-au anulat orice deplasări în străinătate, orice alte aspecte prin care ar fi posibil ca anumiţi parlamentari să fie cuprinşi în alte activităţi. Înţelegem cu toţii că obiectivul principal al Parlamentul României este de a avea un guvern eficient şi care să pună în aplicare în detaliu programul de guvernare, unul de care au nevoie toţi românii', a declarat Ioan Dîrzu.

Citește și: Grindeanu a DEMISIONAT

Deputatul social-democrat a mai spus că s-a stabilit, totodată, să fie amânate şi concediile pentru perioada de vacanţă.

'Toată lumea va trebui să fie prezentă. Deci, regruparea partidelor şi focusarea pentru momentul moţiunii. Ceea ce mi se pare foarte important. Şi amânarea concediilor pentru perioada de vacanţă, în aşa fel încât colegii noştri parlamentari să fie prezenţi la munca de zi de zi pe care trebuie să o facă fiecare dintre ei', a mai spus Ioan Dîrzu.

Citește și: Dragnea a DEMISIONAT

El a susţinut că PSD este 'o familie mare, puternică, cu oameni profesionişti', care are 'colaborări făcute foarte bine' cu cei din ALDE.

'Atât Tăriceanu, cât şi domnul Dragnea sunt oameni care ştiu ce au de făcut şi săptămâna viitoare va fi una fierbinte, cu depunerea moţiunii de cenzură luni şi noi sperăm ca miercuri să se voteze această moţiune', a declarat Dîrzu.

Citește și: Grindeanu sugerează că dinamitarea Guvernului s-a făcut și prin intermediul lui Shhaideh

Totodată, el s-a arătat 'extrem de convins' că moţiunea de cenzură va trece.

'Suntem convinşi că, aşa cum am demonstrat de fiecare dată, coaliţia PSD-ALDE funcţionează, unită. Ştim exact ce avem de făcut', a afirmat liderul social-democraţilor din Alba.

Citește și: Chirica, despre «execuțiile» în PSD: Încep să lovească; miroase a sânge. Ești SIE, SRI sau KGB

La rândul său, preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, prezent la conferinţa de presă, a declarat că şi lui i se pare normal să fie sistate toate activităţile. "Toată lumea trebuie să se concentreze pe formarea noului guvern, pentru că e o chestiune de importanţă naţională. E vorba de guvernul ţării", a spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.