Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ORDIN la PSD: PNL trebuie destructurat. Ce tinte s-au fixat

Un punct foarte important al sedintelor din ultimele 48 de ore la PSD a fost si acela de destructurare a PNL pana la turul al II-lea sau cel putin racolarea unor lideri importanti pentru a slabi puterea de reactie a ACL.

Cel insarcinat cu operatiunea este fostul liberal Cristinel Bagiu, seful CJ Buzau, fost vicepreseinte al PNL care a parasit randurile PNL dupa intrarea in vigoare a ordonantei care a dat liber la traseism politic. In Buzau el a luat 99% din primarii PNL cu el la PSD.

Acum el a primit ordin sa contacteze sefii de CJ-uri de la PNL: Raducu Filipescu, sef CJ Calarasi, Vasile Mustatea, sef CJ Giurgiu, Florin Turcanu, sef CJ Botosani. Acestia ar urma sa intoarca armele in turul al II-lea sau sa faca non-combat. La cei enumerati mai sus se adauga o serie de primari si lideri PNL capabili sa slabeasca puterea de foc a ACL.

Citeste: SURSE - TRĂDARE pentru Klaus Iohannis: 4 grei PNL au jucat în tabăra PSD

Al doilea front deschis este cel al oamenilor lui Calin Popescu Tariceanu. Acestia s-au laudat ca vor face cateva achizitii interesante intre cele doua tururi de scrutin. De altfel... la sedinta de azi a PLR au putut fi vazuti oameni ai vicepresedintelui Rares Manescu, vicepresedinte al PNL despre care se zvonea acum o luna ca ar pleca din partid.

De alti primari si lideri PNL (si chiar si PDL) se va ocupa personal o celula PSD conectata la Ministerul Dezvoltarii regionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.