Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ordinul de evacuare dat de armata israeliană populației din Gaza, o crimă împotriva umanității - Experta ONU în populații strămutate

Egon Bömsch / imageBROKER / Profimedia
steag onu natiunile unite

Experta ONU în populații strămutate s-a declarat îngrozită de ordinul de evacuare dat de armata israeliană populației din nordul Fâșiei Gaza, care constituie, potrivit ei, o crimă împotriva umanității, relatează AFP, citat de Rador Radio România.

Deplasările forțate ale populațiilor constituie o crimă împotriva umanității, iar pedeapsa colectivă este interzisă de legislația umanitară internațională, a declarat experta colombiană, cerând Israelului să revină asupra deciziei. Ordinul de evacuare este aspru ridicat și de țările arabe. Zeci de mii de protestatari s-au adunat ieri în întregul Orient Mijlociu și în părți ale Asiei, Europei și Statelor Unite în sprijinul palestinienilor.

Comunitățile evreiești din America, Franța și alte locuri au organizat, de asemenea, mitinguri de solidaritate cu Israelul, după atacul Hamas din Gaza, cel mai mortal măcel împotriva civililor israelieni din istoria de 75 de ani a țării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.