Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ordinul Suprem al Templierilor: Nimeni nu are puterea de a carantina credința și pe Dumnezeu!

Noaptea de Înviere are o mare importanță pentru creștini. Se spune că atunci Dumnezeu deschide cerurile pentru a asculta dorințele oamenilor. Lumânarea de Înviere, odată cu osteneala de a fi prezenţi la Biserică, este o ofrandă adusă lui Dumnezeu. Adevărata masă, în această noapte, este dumnezeiasca Liturghie, slujba din noaptea luminoasă, atunci când Însuşi Hristos vine şi stă împreună cu noi!

Marele Priorat General Magistral al României al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim solicită reprezentanților administrației locale și centrale din România să inițieze un dialog sincer și constructiv cu autoritățile Bisericii, pentru a asigura cadrul și măsurile potrivite privind participarea credincioșilor, după rânduiala cuvenită, la Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului. Acestea vor trebui să fie valabile atât în data de 4 aprilie, pentru creștinii de confesiune catolică și protestantă, cât și în data de 2 mai, pentru creștinii de confesiune ortodoxă și greco-catolică. Nimeni nu are puterea de a carantina credința și pe Dumnezeu!

Facem apel la toți cei care nu împărtășesc credința creștină autentică să se abțină de la gesturi sau manifestări care nu au nicio legătură cu tradiția și semnificația acestei Sfinte Sărbători. Avem cu toții datoria de a ne arăta unii altora respect și de a da dovadă de responsabilitate în aceste momente de grea încercare.

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim, Ordin eminamente creștin, unicul moștenitor și continuator legitim al spiritului și al tradițiilor Ordinului Templier medieval, își afirmă cu tărie misiunea sa de a apăra religia creștină și de a milita pentru răspândirea învățăturilor Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos în întreaga lume.

Non Nobis Domine, Non Nobis, Sed Nomini Tuo da Gloriam!
București, 22 martie 2021 A.D.
Dan VASILIU, EMC
Marele Prior General Magistral al României

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.