Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oresa a preluat parcul logistic şi industrial Solo Iaşi

www.jurnaludeafaceri.ro
productie industriala

Compania de investiţii Oresa a preluat parcul logistic şi industrial Solo Iaşi de la Grupul Tester aflat în proprietatea omului de afaceri Bogdan Piţigoi, anunță ZF.

„Faptul că Oresa, care a investit în ultimii 24 de ani peste 150 milioane de euro în România, a ales să intre în real estate prin investiţia în parcul Solo înseamnă că Iaşiul contează deja şi în piaţă logistică şi industrială din România. Ne bucură că parcul Solo se va dezvolta în continuare şi că partenerii noştri principali Lear Corporation şi Altex vor avea asigurate în continuare cele mai bune condiţii de către o companie de înalt nivel cum este Oresa“, afirmă Bogdan Piţigoi.

Această tranzacţie a fost parafată la scurt timp după ce fondul de investiţii sud-african Fortress REIT a cumpărat parcul logistic ELI Park 1 din Chitila de la Element Industrial şi Dedeman. Fortress este şi cel mai mare acţionar al NEPI-Rockcastle, principalul proprietar de malluri şi centre comerciale din România. Mai mult, Steven Brown, CEO-ul Fortress, este şi director non-executiv în cadrul NEPI-Rockcastle.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.