Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oreste Teodorescu a RĂBUFNIT la adresa 'limbricilor, disperaților, lichelelor și impostorilor': 'Sunt un taliban, nu am preț'

rareș bogdan oreste teodorescu

Interzis de Cozmin Gușă la Realitatea TV și acuzat că ar fi ”unealta lui Florian Coldea”, dar și de legături cu anumiți politicieni, Oreste Teodorescu iese la atac. ”Sunt un taliban, cred cu tărie în calea mea”, e mesajul lui Oreste pesntru cei pe care îi numește limbrici.

”Un gand pentru limbrici:

Citește și: Firea: ‘Decizia de ieri nu creează niciun efect. Companiile puteau fi contestate’

Un luptător este validat și de cicatricile pe care le poarta! Nu sunt mimoza, pot îndură toate mizeriile și minciunile unor disperați, lichele sau pur și simplu impostori in meseriile lor! Știu ca atunci când zgândări cuibul de viespi Riști anafilaxia! Eu sunt un taliban, in sensul tehnic al cuvântului: cred cu tărie in calea mea, nu am pret și nu mai trebuie sa demonstrez nimănui nimic! Am lucrat toată viața mea in privat, detest pe toți cei care batjocoresc banul public, nu dau doi lei pe politicienii de mucava și trăiesc după principiul: “Decât o viața întreaga câine, mai bine o singura zi leu!” Așa ca: derbedeilor dans!

PS: nu am sa ma cobor niciodată sa ma războiesc cu sclavii ci doar cu stăpânii lor, va rog sa-mi îngăduiti aceasta aroganta!”, a scris Oreste Teodorescu pe pagina sa de socializare.

Citește și: Există salarii de lux în radioul public! Cât primește lunar șeful SSR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.